Geschiedenis


In 1946 startte Rik Matthys met een eigen drukkerij. Deze groeide uit tot een echt familiebedrijf en profileerde zich snel als offsetdrukkerij.

 

In 1984 was het de beurt aan Ludwig, de oudste zoon, om een eigen zaak te starten: de “Turnhoutse Fotogravure”. Ook hij wist op enkele jaren tijd een vooruitstrevende en succesvolle firma uit te bouwen.

 

In 1998 beslisten beide familiebedrijven onder één naam hun activiteiten te bundelen en onder leiding van Ludwig een solide basis te vormen voor het succes van de onderneming die sindsdien tot “Grafische Groep Matthys” gevormd is. 

Om het groeiende aantal klanten nieuwe mogelijkheden te bieden werd in 2001 Postfly opgestart als onderdeel van de Grafische Groep Matthys. Postfly biedt iedereen interessante combinatie-drukwerkmogelijkheden waarbij de focus ligt op standaard producties met een goede kwaliteit en aan een scherpe prijs.

 

Met vertrouwen wordt naar de toekomst gezien, want intussen staan de vier zonen van Ludwig borg voor het verderzetten van dit succesverhaal.U heeft nog geen bestanden opgeladen

Weet u zeker dat u wilt doorgaan

Doorgaan Annuleren Sluiten